Uw prachtig buitenklinkerwerk start bij ons.

Uw klinkerwerken op maat voor uw buitenwerk

Zoekt u een ervaren tuinman die uw tuinpaden, oprit of terras volgens de regels van de kunst plaatst? Wenst u een schitterende afwerking volgens uw wensen en budget? Reken dan op ons bedrijf voor uw klinkerwerken rond Bonheiden.

Nauwkeurige uitvoering

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij alle bestratingswerken met klinkers in en rond uw tuin tot een goed einde brengen. Zowel heraanleg als nieuwe paden nemen we graag voor onze rekening.

We hebben oog voor elk detail en hanteren kwalitatief gereedschap, zodat u rekent op een duurzaam resultaat. Bovendien houden we rekening met de helling voor watervoer. Op die manier blijft het water bij regenval niet liggen.

Vrije klinkerkeuze

We werken met diverse klinkers in regio Bonheiden zoals betonklinkers, kleiklinkers en waterdoorlatende klinkers. U beslist volledig zelf welk type, formaat en kleur klinkers we hanteren voor uw project.

Indien gewenst, bieden wij u vrijblijvend professioneel advies. Daarbij denken we steeds aan uw noden en budget. Op die manier selecteren we samen de meest passende klinkerwerken in lijn met uw tuin en vastgoed.

Contact

Overtuigd? Vraag dan meteen om uw vrijblijvende offerte! Binnen de week ontvangt u een gedetailleerd antwoord.

Clikc+